Tuva Palm går in i styrelsen för Easypark

Easypark Transport
Tuva Palm går in i styrelsen för Easypark

Tuva Palm går in i styrelsen för Easypark. Foto: Press.

Sara Lindmark

Reporter

Styrelseproffset Tuva Palm ska hjälpa Easypark att trycka hårdare på gaspedalen.
Parkeringsjätten har lanserat sin app i 13 europeiska länder och fortsätter att expandera.

Den svenska parkeringsjätten Easypark group vill göra det enklare att ta sig fram med bil i storstäder. Bolaget har tagit fram en app som hjälper trafikanterna att hitta lediga parkeringsplatser och betala för dem direkt i appen.

Nu kliver Nordnets tidigare tekniska chef, Tuva Palm, in i styrelsen för Easypark. Hon får sällskap av Nils Andén, marknadschef för brittiska GVC holdings och tidigare marknadschef på Unibet.

“Tuva och Nils kommer båda att tillföra värdefull kompetens till bolaget genom erfarenheter av att utveckla och skala framgångsrika techbolag på internationell nivå. Det gör vårt team mycket starkt inför 2019”, säger Johan Birgersson, vd för Easypark group, i ett pressmeddelande.

Appen finns idag i över 900 städer i 13 europeiska länder. Under 2019 kommer bolaget att fokusera på fortsatt expansion i Europa, på både befintliga och nya marknader. Du kan läsa mer om Easyparks affärsidé i den här artikeln. 

“Jag har följt Easypark länge och även använt deras tjänster, så jag ser verkligen fram emot att nu börja arbeta i styrelsen. Att vara med och utveckla ett både framgångsrikt och disruptivt techbolag kopplat till denna typ av vardagsbeteende känns verkligen intressant”, säger Tuva Palm, i pressmeddelandet.

Tuva Palm sitter sedan tidigare i styrelsen för techbolag som PE Accounting, Leovegas, Lunarway och Regily.

Spana in Breakits event Swooosh 2019 för mer om utvecklingen inom transport och mobility. Biljetter finns ute nu!

Läs fler artiklar
LÄS MER