Fundedbyme expanderar till Nederländerna – ska öppna kontor under kommande år

FundedByMe
Fundedbyme expanderar till Nederländerna – ska öppna kontor under kommande år

Daniel Daboczy är en av grundarna till Fundedbyme. Foto: Jonas De Lange.

Finwire / Breakit

Efter att tidigare i år ha öppnat ett kontor i Polen går crowdfunding-plattformen Fundedbyme vidare och ska nu öppna ett nytt kontor i Nederländerna tillsammans med nya partnern Mikael Royson.

Under kommande år kommer ett nytt kontor att etableras med ambitionen att bli en central position för att hjälpa fler nederländska företag och investerare att hitta varandra, enligt ett pressmeddelande.

"2018 behöver alla bolag ha en tydlig internationell strategi och i crowdfunding är den internationella aspekten extra intressant. Att starta nytt kontor i Nederländerna är strategiskt rätt för oss, då denna marknad är väl etablerad inom equity crowdfunding och många av våra medlemmar är från regionen. Detta steg ligger helt i linje med vår tillväxtstrategi och vi har höga förväntningar på vår partner och på marknaden" säger Daniel Daboczy, vd och medgrundare på Fundedbyme.

Mikael Royson har en ekonomibakgrund och har främst arbetat inom telekom och media. Han har även arbetat och bott i Nederländerna under sin tid på Tele2.

Läs fler artiklar
LÄS MER