Bostadssajten värvar MTG-topp som ny kommunikationschef

Hemnet
Bostadssajten värvar MTG-topp som ny kommunikationschef

Jessica Sjöberg går till Hemnet. Foto: Press.

Sara Lindmark

Reporter

Hemnet stärker ledningsgruppen med Jessica Sjöberg.

Jessica Sjöberg kommer närmast från rollen som kommunikationschef för företagsfrågor på det MTG-ägda underhållningsbolaget Nent. I sin nya roll på Hemnet kommer hon att bli ansvarig för marknads- och kommunikationsavdelningen.

“Hemnets position är fullständigt unik med ett varumärke och en tjänst som väldigt många människor i Sverige har en relation till”, säger Jessica Sjöberg, i ett pressmeddelande, och fortsätter:

“Att stärka bilden av företaget och människorna bakom, är något av det jag hoppas kunna bidra med i min nya roll”.

Jessica Sjöberg kom till MTG som tillförordnad kommunikationschef för Viaplay i november 2015, och gick därefter vidare i rollen som ansvarig för företagskommunikation på Nent. I sin roll har hon även varit pr-ansvarig för eventet Women in tech var syfte är att få fler kvinnor att söka sig till techbranschen. 

Nu ska hon alltså leda Hemnets arbete med att stärka och hålla ihop kommunikationen gentemot alla målgrupper. Cecilia Beck-Friis vd på Hemnet, kommenterar rekryteringen så här:

“Hundratusentals människor kommer i kontakt med Hemnet varje dag som bostadsköpare, säljare, mäklare, medarbetare, arbetssökande eller journalist. Alla känner de till Hemnet men vi behöver bli bättre på att definiera och förmedla en gemensam och tydlig bild av vilka vi är och vad vi står för. Jag är väldigt glad över att ha hittat personen som nu ska leda det här viktiga arbetet tillsammans med resten av vårt duktiga marknads- och kommunikationsteam”.

Läs mer

Så gjorde gänget bakom Hemnet 13 miljarder kronor – på fem år

Pierre Siris och Henrik Perssons bolag gör jättevinst på Hemnet

Tuff börssommar för techbolagen – här är tre till du ska se upp med

Läs fler artiklar
LÄS MER