Sök

Annonssamarbete med MINI

Låt din personlighet lysa igenom – via din bil

Tobias Lundgren

Drömmer du om att få utlopp för din kreativitet och vara din egna designer?
En bil från MINI kan bli kanvasen där du målar upp din personlighet – så alla i trafiken kan se den.

Det är sent på måndagseftermiddagen och energinivån är låg. Ett sista möte återstår innan dagens slut. Du går ut från kontoret och ner på gatan för att hämta din parkerade MINI. När du öppnar dörren projiceras din företagslogga på den blöta asfalten. Du brister ut i ett leende när du påminns om hur kul det var att skapa alla små personliga detaljer till din MINI.

En personlig upplevelse varje gång du kliver in genom dörren

Innan du stänger dörren efter att ha klivit in i bilen ser du hur instegslisten lyser upp och visar din signatur. Det var exakt såhär du ville ha det. Känslan av att få välja mellan olika färger och strukturer gjorde att du kände dig delaktig i skapandet av din MINI. Din kreativitet fick utlopp genom din bil.

Testa att designa din egna MINI. Läs mer här!

Designa din egna bild på instrumentbrädan

Du kör ut genom stan och har hela tiden din favoritbild framför dig på instrumentbrädan: en stadsvy som du själv har skapat. Det känns upplyftande och roligt att ha satt din personliga touch och prägel över din MINI. Du får ny energi och känner dig laddad inför det kommande mötet.

Skräddarsydda blinkers, stick ut i trafiken

Snart framme vid mötet. Dina egendesignade sidoblinkers signalerar att du ska svänga in till parkeringen och får dig att sticka ut i trafiken. Du valde mellan olika färger och strukturer men bestämde dig för att även ha blinkers med dina initialer.

Du kliver ur bilen och låser den. Innan du kliver in till mötet kastar du en sista blick över axeln och tänker: Om man inte vänder sig om för att titta på sin bil minst en gång efter att man parkerat måste man väl ändå ha valt fel märke?

Här kan du själv prova på att designa din egna MINI.

Läs mer