Sök

Annonssamarbete med Breakit

Planerar du Almedalen 2020? Teama upp dig med Breakit!

Almedalen 2020

Breakits område var fullt av åhörare och talare – här Petter Stordalen. FOTO: Anette Persson och Resqued.

Camilla Bergman

Camilla Bergman

Lägg ditt arrangemang hos Breakit och få Almedalens hetaste målgrupp på köpet. Men hör av dig nu – dagarna fylls snabbt.

Från rymdfararen Christer Fuglesang till AI-profilen Ishtar Touailat och hotellentreprenören Petter Stordalen. Pulsen var minst sagt hög under Almedalen i somras. Ett tungt program lockade åhörare från hela Sverige som fyllde en hel trädgård i Visby. Det bjöds på bra diskussioner och spännande insikter – och ett festligt mingel förstås!

Vill du bli partner till Breakit under Almedalen 2020? Hör av dig! Vi ordnar allt från en paneldebatt till hela dagar tillsammans med våra partners. I år satsar vi utöver våra kärnteman som startups, scaleups och tech även på retail och impact/hållbarhet – eller så har du själv ett tema du vill att vi lyfter.

Tillsammans med Breakit är du och din organisation med och lägger upp dagen. Vi sätter mål/syfte, koncept och spånar ämnen och personer vi vill ha med på scenen.

Läs mer och anmäl intresse för partnerskap här!

Därefter ordnar Breakit resten – från att boka in personer till panelerna till modererande och marknadsföring. Vi sätter en ära i att ordna Almedalens bästa arrangemang och lovar att vi kommer ge vårt allt för att uppnå det!

Almedalsveckan går av stapeln 28 juni–5 juli 2020. I år har vi uppgraderat vår trädgård och flyttat till en lite mer central och större plats på Fiskargränd 5. Där kan vi ordna allt från paneler till festliga mingel, middagar och möten. Hör av dig så spånar vi det bästa upplägget för just er.

Låter det intressant? Kontakta Breakits key account Emelina Seppänen på emelina@breakit.se eller 076-199 51 83 (Obs! Gäller ej deltagande i paneler som inte rör partnerskap).

Gäller det området impact/hållbarhet, kontakta vår impact-ansvariga Carin Roeraade på carin@breakit.se eller 076-209 21 02.

Här kan du läsa mer om vad partnerskap med Breakit innebär – och anmäla ditt intresse!

Breakits tält var fullsatt under Almedalen 2019. Människor samlades även utanför tältet – regnskurar till trots.

Besökare strömmade in och ut ur Breakits trädgård och tältplats.

Petter Stordalen, grundare av Nordic Choice Hotels, i heta stolen med Camilla Björkman.

Maffigt program lockade många människor, och en vovve – här med Unicorn.

Mingel och nätverkande när det är som bäst, det vill säga i Breakits trädgård en sommardag!

FOTO: Anette Persson och Resqued.

Läs mer