Sök

Hallå alla Linköpingsbor! Ni är bjudna på AI-kväll med Breakit och Carnegie

Från vänster: Fredrik Löfgren, Anders Tjernvik, Björn Persson och Olle Aronsson. Foto: Press

Camilla Bergman

Camilla Bergman

AI är på allas läppar, men vad betyder det för startup- och investerarvärlden? Det går vi till botten med på Breakit och Carnegie Private Bankings spaning i Linköping den 8 november. Anmäl dig nu – det är gratis!

Artificiell intelligens är på allas läppar – men frågan blir lätt abstrakt och svårbegriplig. Vilka konkreta arbetsuppgifter kan AI-mjukvaror ta över redan idag? Vilka branscher kommer att påverkas mest i närtid och hur bör investerare och entreprenörer agera utifrån det? 

Den 8 november i Linköping tar vi ett grepp om den här frågan när Breakit och Carnegie Private Banking bjuder in dig till kvällsmingel och smarta samtal. På plats är Fredrik Löfgren, robotutvecklare och AI-expert, Anders Tjernvik från startupen Linkura som utvecklar en digital AI-coach och Björn Persson, investment manager på investmentbolaget Spiltan. Breakits vd Olle Aronsson modererar. Dessutom blir det mingel och nätverkande.

Eventet är en del av den seminarieserie som Breakit genomför tillsammans med Carnegie Private Banking på temat “Gamechangers 2018”.

Det här vill du inte missa!

Kvällens hållpunkter:

  • 17.00 Mingel och affärsnätverkande.
  • 17.30 Carnegie Private Banking och Breakit hälsar välkomna. Därefter blir det AI-panel med Fredrik Löfgren, Björn Persson och Anders Tjernvik. Moderator: Olle Aronsson, vd och grundare av Breakit. 
  • 18.30 Mingel och affärsnätverkande fortsätter!


Datum och tid: torsdag 8 november, kom redan klockan 17 för affärsnätverkande!

Plats: Carnegie Private Banking, Tanneforsgatan 3, Linköping.

Anmäl dig här – platserna är begränsade!

Carnegie Private Banking bjuder på vin, öl, alkoholfritt och snacks.

Läs mer