Sök

Annonssamarbete med Företagsbostäder

Bytte hotellrummen mot en lägenhet: ”Det blir en annan känsla”

Företagsbostäder erbjuder hemtrevliga lägenheter i flera av landets största städer.

Tobias Lundgren

I flera års tid spenderade IT-konsulten Malin hundratals nätter på hotell runtom i Sverige.
Sedan upptäckte hon Företagsbostäder och bytte de stela och opersonliga hotellrummen mot fullt utrustade och hemtrevliga lägenheter.
– Man mår så mycket bättre av att komma hem till en ”egen” lägenhet och när man mår bra jobbar man bra, säger hon.

Två veckor i Göteborg, sedan en månad i Stockholm och några dagar i Lund. Som flitigt anlitad IT-konsult blir det många dagar per år på resande fot för Malin. Lika många kvällar spenderade hon tidigare på hotell och i lägenheter som hyrdes ut av privatpersoner. Men så blev hon tipsad av en kollega att kolla upp Företagsbostäder, som har över 1800 lägenheter i Sveriges största städer.

– Efter flera års resande hade jag tröttnat på känslan av att bo på hotell och att alltid behöva köpa hämtmat och ordna med tvätten via receptionen, så det lät perfekt att kunna hyra en lägenhet en lite längre period utan krångel.

Trött på opersonliga hotellrum? Läs mer om Företagsbostäder här!

Nu bokar Malin eller firman hon konsulterar åt för tillfället snabbt och smidigt upp en lägenhet i den aktuella staden. Då vet hon att hon får ett boende med fullt utrustat kök och en modern, hemtrevlig inredning så hon kan känna sig så bekväm som möjligt. Något hon säger är viktigt efter långa dagar med fullspäckade scheman.

– Det blir en helt annan känsla än att gå in via en hotellreception. Man mår så mycket bättre av att komma hem till en ”egen” lägenhet och när man mår bra jobbar man bra, säger hon.


”Hemkänslan blir ännu större då”

Företagsbostäder har lägenheter i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Helsingborg och Lund. De går boka per dygn, per vecka eller per månad och ju längre de bokas desto billigare blir dygnspriset. Dessutom ingår en jourservice som finns tillgänglig dygnet runt ifall problem skulle uppstå. Malin har själv främst bott i lägenheter i de tre största städerna och där har hon även fått favoriter som hon alltid bokar ifall de finns tillgängliga.

– Då blir hemkänslan ännu större. Det blir nästan som att komma hem på riktigt.

Ge dina inhyrda konsulter ett mer personligt boende. Läs mer här!

Läs mer