Sök

Annonssamarbete med Breakit och SEB

Behöver du som vi hjälp att skala upp? Nu kan du få experthjälp – gratis

Scaleup Day 2018

Camilla Björkman på Breakit. Foto Christian Gustavsson.

Camilla Bergman

Camilla Bergman

Omsätter du minst 15 miljoner och vill få ett helt team som hjälper dig att växa? Nu har du chansen på Breakit Scaleup day – helt gratis.

Vi på Breakit gillar att skryta om våra framgångar och nysatsningar. Men självklart har vi lika stora utmaningar som alla andra startups som vill bli scaleups – från att hitta rätt personal till att veta vilken marknad vi ska in på härnäst. Det är svårt att växa!

Håller du med? Nu har du världens chans att få experthjälp utan att det kostar dig en spänn.

Breakit har länge jobbat ihop med SEB och deras entreprenörssatsning Greenhouse, som ger företag experthjälp, stöd och företagsrådgivning under hela tillväxtresan. På Breakit Scaleup day den 17 oktober på Nalen i Stockholm ger de nu ett bolag chansen att få coachning och experthjälp.

Så här går det till:

Publiken kommer att få följa utvecklingen i ditt bolag live under dagen. Jag som moderator intervjuar dig på scenen och därefter sätter Greenhouse-teamet tänderna i er (bland annat vassa scaleupexperten Pelle Tornell). De kommer att workshoppa med dig och din ledningsgrupp under dagen med syftet att skala upp er verksamhet. I slutet av eventet plockar jag upp er på scen igen och vi avslöjar resultatet.

Du/ni får alltså:

  • Gratis hjälp och workshops från några av Sveriges vassaste tillväxtexperter.

  • Synas på scenen inför 150-200 startup-grundare.

  • En nativeartikel (annonsmärkt artikel) om resultatet som sprids till Breakits 150 000 läsare/vecka.

  • Allt detta till ett värde av cirka 200 000 kr ex moms.
     

Vad vill vi då ha av dig? Jo, att:

  • Du som grundare/vd/ledare viker den 17 oktober i kalendern, och att du får med dig ledningsgruppen minst tre timmar av detta.

  • Du vågar dela med dig av ditt och bolagets utmaningar och siffror, och att du/ni vill utvecklas och lära er (så kallat growth mindset).

  • Ditt bolag har minst 15 miljoner i omsättning och minst 15 anställda.

  • Bolaget har gjort en A-runda alternativt har positivt kassaflöde.


Stämmer det in på dig? Skicka ett mejl direkt till mig på camilla@breakit.se med några rader om er. Jag och SEB/Greenhouse väljer ut ett bolag och hör av oss så fort vi kan – senast nästa vecka.

Lycka till!

/Camilla Björkman, affärsutvecklingschef på Breakit

Läs mer