Toppchef på Twitter blir ny partner på Atomico

Atomico
Toppchef på Twitter blir ny partner på Atomico

Atomicos nya rekryteringar. Från vänster, associate Luca Eisenstecken, IR associate Gunita Bhasin, communications manager Eleanor Warnock, associate Christina Fa, senior associate Annalise Dragic, principal Irina Haivas och partner Caroline Chayot.

Sara Lindmark

Reporter

Skype-grundarens Niklas Zennströms riskkapitalbolag tar hjälp av en HR-stjärna.

Riskkapitalbolaget Atomico, som grundats av Skype-svensken Niklas Zennström och Mattias Ljungman, är på rekryteringsoffensiven. Caroline Chayot, tidigare HR-chef på Twitter för Europa, Mellanöstern och Afrika, värvas som ny partner.

Hon har enligt ett pressmeddelande stöttat Twitter i att skala plattformen från två till sex marknader och utökat teamet från 80 personer i London till 500 över hela Storbritannien. Utöver det har hon arbetat med HR på Google i nio år.  

Konkurrensen om utvecklare är en ständig fråga för startups och i sin roll på Atomico kommer Caroline Chayot att hjälpa portföljbolagen att hitta rätt folk. 

Riskkapitalbolaget förstärker också sitt investerings- och kommunikationsteam med sex nya namn. Sedan tidigare jobbar den svenska affärsängeln och Spotify-veteranen Sophia Bendz på Atomico. 

Läs fler artiklar
LÄS MER