Sök

Äntligen! Nu kan du skapa din egen Breakit-artikel – på 1 minut

Breakit

Testa Breakits nya funktion På nytt jobb. Foto: Press.

Breakit

Breakit

Har du bytt jobb eller rekryterat en ny stjärna till din startup? Låt världen veta genom att skapa en liten artikel på Breakit.

Dela med dig av glädjen inför nya karriärsutmaningar. Vi på Breakit hjälper dig genom den nya funktionen På nytt jobb. Resultatet blir en snygg artikel som syns i en ruta på vår startsida tillsammans med andra rekryter.

"Det är redan en populär funktion bland användarna, som uppskattar att kunna sprida ordet om nya uppdrag de hoppat på. Mitt högtflygande mål är att Breakits kärnmålgrupp ska tycka att det känns lika självklart att dela med sig om nya jobb på vår sajt som på till exempel Facebook, där många ser det som självklarhet att posta om de bytt jobb", säger Olle Aronsson, vd på Breakit.

Givetvis kontrolleras alla inlägg innan de publiceras. Surfa in här och prova själv!

“Jag tror att det finns stora möjligheter för Breakits läsare att skapa eget innehåll på vår plattform, så länge vi håller koll på vad som skrivs och sätter rätt ramar för det. I det här fallet innebär det att rekryteringar som vi aldrig hade hunnit skriva om i en vanlig text nu kan synas på Breakit", säger Olle Aronsson.

Läs mer