Glada nyheter – Breakit inleder redaktionellt samarbete med SvD

Breakit
Glada nyheter – Breakit inleder redaktionellt samarbete med SvD

Maria Rimpi, SvD Näringsliv och Stefan Lundell, Breakit

Breakit

Framöver kommer du även kunna läsa ett urval av Breakits avslöjanden och artiklar i Svenska Dagbladet.

Vi på Breakit kan med glädje berätta att vi från och med i tosdags ingått ett redaktionellt samarbete med Svenska Dagbladet. Det innebär att Svenska Dagbladets läsare från och med idag kommer att få en het technyhet att läsa om varje vardag. 

”Det känns hedrande att SvD vill använda sig av vårt material. Svenskan är en av landets mest respekterade tidningar, inte minst när det kommer till näringslivsjournalistik, så det känns väldigt kul för oss att de vill samarbeta", säger Breakits grundare och innehållschef Stefan Lundell.

Enligt Stefan Lundell finns det flera fördelar med samarbetet.

”Det är en kombination av intäkter, exponering av vårt varumärke och trafik. Som vi ser det finns det bara fördelar med det här”, säger han.

Maria Rimpi, chef för SvD Nyheter och Näringsliv säger så här om samarbetet:

"Breakit är en relativt nystartad tekniksajt som verkligen är på hugget. Tack vare sin spetskompetens har de fått riktigt tunga namn att ställa upp på intervjuer och de levererar varje vecka bra egna nyheter inom techområdet. De slår ofta större konkurrenter rejält på fingrarna i nyhetsjakten. Därför känns det väldigt roligt att SvD:s läsare får ta del av deras material".

Breakit kommer inte att publicera några av SvD:s artiklar.

Läs fler artiklar
LÄS MER