Wow, vilket erbjudande för Breakits läsare: besök nya CEBIT för halva priset

Breakit - Wow, vilket erbjudande för Breakits läsare: besök nya CEBIT för halva priset

2018 års CEBIT äger rum 11-15 juni i Hannover Foto: CEBIT/Pressbild Susanne Birgersdotter

Gör som Boston Dynamics robothundar, Silicon Valley-visionären Jaron Lanier, svenska appdrottningen Susanne Birgersdotter och 300 startups – besök CEBIT, världens ledande mässa inom innovation och digitalisering.
Som Breakit-läsare får du 50% rabatt på inträdet.

Nu behöver du inte längre flyga till San Francisco för att ta del av de senaste trenderna inom innovation och digitalisering. Det räcker att du tar dig till Hannover i juni, där klassiska CEBIT-mässan svidar om och bjuder in till en fem dagar lång B2B-festival för allt som rör digitalisering. En mötesplats för världens innovatörer, beslutsfattare, investerare, inspiratörer och branschjournalister – ett par timmars flygresa från Sverige.

Just kan du köpa entrékort till CEBIT 2018 för halva priset. Gå in på länken nedan och klistra in koden Js8Nyeptk4.  

Köp entrékort till årets CEBIT här!

Digitaliseringens frammarsch påverkar allt och alla. Våra mest vardagliga sysslor. Det etablerade näringslivet, och de nya företag som ritar om det i grunden. Och inte minst politikerna som navigerar inför framtida möjligheter och utmaningar.

På CEBIT 2018 ligger fokus på åtta digitala teman som alla präglar vår samtid och framtid:

  • AI
  • Blockchain
  • Internet of Things
  • Augmented reality/virtual reality
  • Säkerhet
  • Drönare/obemannade system
  • Future mobility
  • Human robotics


Startup-världen är en del av spjutspetsen i den digitala utvecklingen. På CEBIT utgör banbrytande teknik och revolutionerande affärsmodeller inom en av mässans fyra hörnstenar, d!tech. Här presenteras den senaste forskningen och ger 300 startups möjligheten att visa upp kreativa tekniska lösningar som är redo att nå marknaden – och en chans att träffa investerare och internationella bolag.

d!conomy, mässans andra hörnsten, ställer internationella företag ut de allra senaste tekniska lösningarna och verktygen som både näringsliv och offentlig sektor behöver för att framtidssäkra verksamheten.

Susanna Birgersson, Boston Dynamics robothundar och Jaron Lanier dyker alla upp i den tredje hörnstenen, d!talk. Ett konferens- och workshop-program där hela tio mässhallar ger plats åt visionärer, branschexperter och strateger. Här kan du läsa mer om vilka huvudtalarna på årets CEBIT-mässa är.

Hjärtat av CEBIT 2018 finns på d!campus, ett stort utomhusområde där presentationer och workshops varvas med konserter och andra event långt inpå kvällen – en möjlighet att nätverka under informella former och samtidigt äta street food och dricka något svalkande.

2018 års CEBIT äger rum 11-15 juni i Hannover. Fjolårets CEBIT-mässa hade 3 000 utställare och 200 000 besökare.

Detta är en sponsrad artikel från CEBIT, världsledande mässa för allt som rör digitalisering. Som Breakit-läsare får du 50% rabatt på entrékortet som i dagsläget normalt kostar 1 000 kronor (early bird-pris till och med 28 maj). Fullt pris för att besöka CEBIT 2018 är 2 000 kronor. För att ta del av erbjudandet, använd koden Js8Nyeptk4. Klicka här för att köpa ditt entrékort!

Sponsrade inlägg är en del av Breakits annonserbjudande. Inläggen skrivs inte av Breakits reportrar utan av vår kommersiella avdelning. Om du har frågor kring sponsrade inlägg, hör av dig till sales@breakit.se.

Läs fler artiklar
LÄS MER