Möt morgondagens e-handel på Ecommerce + Shop Tech (och du, det kostar inte en krona)

Möt morgondagens e-handel på Ecommerce + Shop Tech (och du, det kostar inte en krona)

Vad tror e-handelsjätten Amazon om Alexas inflytande på konsumentbeteendet? Och hur ser kundernas krav på framtidens betallösningar ut? På Ecommerce + Shop Tech får du kunskapen och verktygen som gör dina kunder lojala och konkurrenterna avundsjuka.

Ecommerce + Shop Tech är mötesplatsen som samlar inspiration, kunskap och lösning på ett och samma ställe. Under två dagar i april ges stora som små företag möjligheten att hitta nya produkter och tjänster som kan utveckla och driva deras företag framåt i en bransch under ständig utveckling. Är du sugen på att starta, eller utveckla din befintliga e-handel eller utveckla dig digitalt är Ecommerce + Shop Tech mässan för dig.

”100 utställare och över 80 talare kommer vara på plats och till skillnad från många andra liknande event erbjuder vi allt helt kostnadsfritt”, säger Emelie Törn, projektledare på Ecommerce + Shop Tech som äger rum 18-19 april på Kistamässan i Stockholm.

Gå gratis på Ecommerce + Shop Tech – registrera dig här!

Med fokus på innovationer, tekniska lösningar och system inom både e-handel och övrig digital närvaro erbjuds ett heltäckande event för branschen. Ecommerce +Shop Tech erbjuder en affärsdriven mötesplats som tillsammans med aktiviteter och workshops skapar den ultimata mixen för att du som besökare ska få ut maximalt av ditt deltagande.

Båda mässdagarna inleds med nätverksfrukostar och den första dagen, 18 april, avslutas med ett branschmingel i PayEx-baren. Ett tillfälle för dig att nätverka och utbyta kunskaper med kollegor i branschen.

”Vi har jobbat stenhårt med att skapa bra och innehållsrikt content för att ge ett direkt mervärde för våra besökare. Vi vill att man ska se Ecommerce + Shop Tech som en plats för att samla kunskap och lärdom”, säger Emelie Törn.

Varför ska då du som e-handlare besöka Ecommerce + Shop Tech?

”Här får du möjligheten att utveckla din affärsidé och accelerera dina affärer under två dagar. Vi har e-handelsrådgivning på plats och för första gången en ”Start Up Area” som visar det absolut senaste på marknaden. Låt dig inspireras av några av branschens starkaste aktörer och bli ännu vassare i din marknadsföring. På Ecommerce + Shop Tech finns något för alla”, avslutar Emelie Törn.

Gå gratis på Ecommerce + Shop Tech – registrera dig här!

Några höjdpunkter i programmet:

Max Amordeluso, Amazon.
Max kommer att berätta om hur Amazons röststyrning Alexa revolutionerar världen och förändrar konsumentbeteendet.

Ville Kangasmuukko, VD Bubbleroom
Att skapa förutsättningar för lönsam tillväxt inom E-handel. Bubbleroom lyckades vända till vinst genom att stärka varumärket och fokusera på mobilhandel. Tydliga visioner och delegerande ledarskap är avgörande faktorer på en marknad som blir alltmer snabbrörlig.

Göran Adlén
Den välkände trendspanaren som ifrågasätter varför det analoga är det nya digitala och varför ska vi sluta prata om handel och e-handel?

Isabella Löwengrip
Isabella är inte bara en förebild inom den digitala eran. Hon är en framgångsrik entreprenör och driver bland annat Sveriges snabbast växande skönhetsföretag.

Sara Öhman
Sara Öhman är en digitala-medier-ninja som ger råd och tips till dig som vill komma igång med influencer marketing.

Paneldebatt: Innovativa betalningslösningar
Med representanter från Swish, Bambora, Pay Ex, DIBS och Klarna kommer utmaningar och möjligheter diskuteras fram gällande framtidens betalningslösningar. Moderator är Bengt Nilervall från Svensk Handel.

Ecommerce + Shop Tech:

Var: Kistamässan, Stockholm.
När: Onsdag den 18 april och torsdag den 19 april.
Webb: ecommerceshoptech.se

Detta är en sponsrad artikel från Ecommerce + Shop Tech, mässan som visar verktyg, lösningar och innovationer som utvecklar framtidens handel. Ecommerce+Shop Tech är Sveriges enda mässa för butiker, e-handlare och företag som letar efter rätt verktyg, lösningar och produkter för att utveckla sin framtida handel, oavsett om den är online eller offline. Här visas ett brett spektrum av vad sektorn har att erbjuda, allt från marknadens senaste utbud till spännande innovationer och utvecklingsprojekt.

Sponsrade inlägg är en del av Breakits annonserbjudande. Inläggen skrivs inte av Breakits reportrar utan av vår kommersiella avdelning. Om du har frågor kring sponsrade inlägg, hör av dig till sales@breakit.se.

Läs fler artiklar
LÄS MER