Breakit söker utvecklare – 3 uppgifter som vi vill lösa ihop med dig

Breakit - Breakit söker utvecklare – 3 uppgifter som vi vill lösa ihop med dig
Delar ur Breakits team på vår terass vid Norrmalmstorg i Stockholm. Foto: Erik Otterberg.
Breakit
Breakit

Vi på Breakit vill bygga en större sajt med fler funktioner, bättre hantering av användardata och algoritmer som hjälper oss att visa rätt innehåll för läsarna.

Breakit
Breakit

Därför behöver vi hjälp av en vass problemlösare som kan se till att kodbasen blir effektiv och långsiktigt skalbar nu när den växer och blir mer komplex.

Extra kul är förstås om du byggt något liknande förut och har nyttiga erfarenheter från det. Här kan du söka tjänsten.

Vilka är då vi? Breakit har på kort tid etablerats som Sveriges största techsajt med runt 200.000 unika besökare varje vecka. Vi är ett litet och sammansvetsat team, och nu har du chansen att bli en del av vårt gäng.

Idag är vi 15 personer som sitter vid Norrmalmstorg i centrala Stockholm: Journalister, programmerare, affärsutvecklare och säljare finns på kontoret.

Exempel på uppgifter som vi vill lösa i år

1. Sätta en ny struktur för användardata. Vi ska samla in data på ett smartare sätt, för att ge folk mer relevant innehåll och en bättre användarupplevelse.

2. Bygga en riktigt smidig inloggningsprocess
Förklaring onödig.

3. Skapa smarta verktyg för företagare
Kalkylverktyg för att räkna ut moms, personalkostnader med mera är ett bra komplement till skrivna artiklar – och de blir ännu bättre om de integreras med externa datakällor så att de uppdateras automatiskt vid behov.

Vår teknikstack

Vi söker inte primärt en person som är expert på den specifika teknik som vi listar här under. Vi söker utvecklare som mer generellt är duktiga på att lösa problem med hjälp av mjukvara, och som gärna lär sig kodspråk de inte använt förut om det behövs. Men vi listar ändå teknikstacken för att ge dig en bild.

Backend
PHP

Frontend
HTML
CSS, Sass
JavaScript
jQuery
React / Redux

Servermiljö
Linux
MySQL

Ansök här!

Kontaktperson: Olle Aronsson, produktchef, nås på 0702456782 eller olle@breakit.se

Läs fler artiklar

På breakit.se sparar vi information om ditt besök i kakor. Se vår policy.

OK
Läs nästa artikel