Vaktombyte i börsens största spelbolag – nu talar hon ut

Paradox Breakits konferenser
Vaktombyte i börsens största spelbolag – nu talar hon ut

Ebba Ljungerud blir ny vd på Paradox. Foto: TT

Breakit

Första stora intervjun med svenska techstjärnan efter chefsbytet i Paradox.

Efter noteringen i maj 2016 har spelbolaget Paradox varit ett riktigt utropstecken på börsen. Sedan debuten har aktien gått upp nästan 400 procent och bolaget är i dagsläget värt över 13 miljarder kronor.

I förra veckan aviserade grundaren Fredrik Wester att han hoppar av som vd. Istället tar Ebba Ljungerud över som högsta chef för det svenska spelbolaget.

Hon tillträder inte förrän i augusti men redan den 16 maj ställer hon upp på Breakits konferens – Game tech. Det blir första gången Ebba Ljungerud är med i en längre live-intervju efter att hon utnämnts till Paradox-chef. Hur ser Ebba Ljungerud på den svenska spelscenens framtid, hur ska hon skapa nästa succé för Paradox och hur ser hon på att ta över efter grundaren Fredrik Wester? Frågorna är många – räkna med intressanta och spännande svar från Ebba Ljungerud.

För att vara säker på en plats – anmäl dig till Breakit Game tech redan idag.

Bland de övriga talarna märks de två nyttillträdda cheferna för speljättarna DICE, Oskar Gabrielson, samt Ubisoft Stockholm, Patrick Bach. Dessutom Arnd Benninghoff (chef för MTGx), Jenny Nordenborg (vd för Neat och hjärnan bakom VR-succén Budget cuts), Erik Sprinchorn (förvaltare Swedbank Robur, avslöjar vilka segment i spelindustrin han tycker är hetast just nu), Daniel Hasselberg (vd och medgrunadre MAG Interactive) med flera. Spana in hela programmet här.

Fortfarande bjuder vi på en early bird-rabatt på 500 kronor. Vi rekommenderar att du köper din biljett tidigt, för som med Breakits alla tidigare konferenser, så kommer denna med stor säkerhet att bli slutsåld. Boka här!

Läs fler artiklar
LÄS MER