Succé i Almedalen – ta chansen och häng med oss i sommar

Breakit - Succé i Almedalen – ta chansen och häng med oss i sommar

Breakits scen i Almedalen 2017.

Collector Bank-grundaren Lena Apler totalsågade Danmark som etableringsland för svenska startups. Öga mot öga med Marie Wall på näringsdepartementet avfärdade Izettle-grundaren Jacob de Geer regeringens startuparbete: “Vi springer, ni kryper.”

Debattvågorna gick höga när Breakit under fjolårets Almedalsvecka fyllde en trädgård till bristningsgränsen i Visby med åhörare, bra diskussioner och smarrig mat under två dagar i juli.

Då stod tillväxt och foodtech på schemat. Men vilka blir de hetaste och viktigaste samtalsämnena i år? Nu söker vi en konferenspartner som vill synas med oss på den hetaste affärsscenen i Almedalen. Det finns fortfarande utrymme att boka både en hel- och halvdag.

Tillsammans med Breakit är din organisation med och lägger upp dagen. Därefter fixar Breakit resten –  från koncept till modererande och marknadsföring. Vi ordnar intervjuer och paneldebatter med de största och mest relevanta personerna i branschen och givetvis är Breakits reportrar på plats och bevakar från morgon till kväll. I år växlar vi dessutom upp med en ännu större trädgård, ett stenkast från Donners plats i hjärtat av Visby.

Låter det intressant? Hör av dig till vår event-boss Diana Demin på diana@breakit.se.

Nyfiken på hur hela programmet såg ut förra året? Spana in det här!  

Läs fler artiklar
LÄS MER