Toadmans nyemission kraftigt övertecknad

Toadman Interactiv

Finwire / Breakit

Stort intresse för spelutvecklaren inför börsnoteringen.

Spelutvecklaren Toadman Interactive avslutade den 24 november teckningstiden i bolaget nyemission inför en planerad notering på NGM Nordic MTF. Nyemissionen tecknades till 83 miljoner kronor av 1 230 personer, vilket motsvarar en teckningsgrad på 377 procent. Exklusive de på förhand ingångna teckningsåtaganden på 11 miljoner kronor uppgår teckningsgraden till 654 procent på de resterande 11 miljoner kronor erbjudna till allmänheten. Det framgår av ett pressmeddelande.

Med anledning av den kraftiga överteckningen kommer full tilldelning inte ske. Principerna för tilldelning är att samtliga som tecknat erhåller åtminstone minimiposten om 400 aktier och därefter pro rata för tecknat belopp.

"Intresset för att investera i Toadman har varit stort och vi vill hälsa alla nytillkomna aktieägare varmt välkomna till bolaget. 2018 kommer att bli ett mycket spännande år där vi fortsätter vår starka tillväxtresa och avser bland annat att släppa Immortal: Unchained, utveckla spel åt kinesiska Leyou, komma längre med vårt egna spel Projekt Hathor, anställa mer personal, expandera till fler geografiska platser och inleda fler spännande projekt. Med det kapital emissionen inbringar kommer vi att kunna accelerera vår tillväxt och förverkliga våra ambitioner att gå mer mot egenproduktion av spel. Vi ser med tillförsikt fram emot att kunna leverera bra utveckling för våra aktieägare, kommenterar vd Robin Flodin.

Läs fler artiklar
LÄS MER