Top image

Breakits nyhetsbrev

ASUS

ASUS är Nordens och världens tredje största tillverkare av bärbara datorer för konsumenter och en av de ledande tillverkarna av surfplattor. ASUS har över 20 års erfarenhet inom teknikbranschen och är ett ledande företag i den digitala eran. En majoritet av världens alla stationära datorer har minst en komponent i sig som har tillverkats av ASUS.

ASUS designar och tillverkar dessutom stationära datorer, allt-i-ett datorer, mobiltelefoner, datorkomponenter, bildskärmar, multimediaprodukter och nätverksprodukter. Under 2014 vann ASUS 4326 utmärkelser världen över för sin höga kvalitet, design och innovativa lösningar. Med ett utvecklingsteam i världsklass med 3100 ingenjörer är ASUS ett företag som inte kommer sluta imponera.

Med det sagt så känns det självklart för oss på ASUS att supporta Sveriges bästa tech-sida, breakit.se. ASUS har företagslösningar för hela skalan, från enmansföretag till globala organisationer, men företagets hjärta tickar självklart för att erbjuda startups med ett mindre antal anställda, men med ett desto högre tekniskt krav de absolut bästa datorerna. Dessutom med ovanligt mycket prestanda per krona. Något annat som utmärker ASUS är att business-datorerna genomgår militärklassade tester, och har likt Ikeas kökslådor stötts och blötts i över tio olika typer av tålighetstest. Vi är dessutom unika i att vi, för alla business-datorer, ger två års garanti istället för ett. Utöver det kan man även välja till ytterligare garantitid, och möjligheten att få servicen utförd på plats på ens eget kontor. Läs gärna mer om vår ZenBook-serie och vår ZenPad-serie. Inom kort kommer även vår ZenAio.