Sök

Ellen Bergström och Ida Warg går till TV4:s talangnätverk ENT

ENT

Ida Warg, Julien Dauphin och Ellen Bergström är nya profiler hos ENT. Foto: pressbilder.

Erik Wisterberg

Erik Wisterberg

Reporter

Här är ENT:s nya talangtrio.

TV4:s talangnätverk ENT har varit igång ett drygt år. Enligt den nytillträdde chefen Sanny Ekstrand är ett 80-tal talanger i dag anslutna till ENT. Avtalen skiljer sig från talang till talang, men ofta kräver ENT inte exklusivitet utan fokuserar på rörlig media.

Det innebär att talangerna, ofta profiler som byggt en stark närvaro på Youtube eller Instagram, även kan arbeta med andra partners. 

För Breakit avslöjar Sanny Ekstrand nu att en trio tunga profiler har skrivit på för ENT.

"Vi har en bra tillväxt på talangsidan, men antalet är inte vårt huvudsakliga nyckeltal. I så fall är färre men värre är vår melodi", säger han till Breakit. 

En manlig magiker med förkärlek för Youtube samt två stora kvinnliga sociala medie-profiler ska nu göra ENT:s erbjudande starkare. 

Här är de nya värvningarna. 

• Ellen Bergström: Skådespelare, musikalartist, youtuber och bloggare som har en kvarts miljon följare på Instagram.

• Julien Dauphin: Magiker som blivit utsedd till både svensk och nordisk mästare. Har sedan en tid tillbaka satsat hårt på Youtube, där hans kanal har 183.000 prenumeranter. 

• Ida Warg: Personlig tränare, bloggare, poddare och youtuber. Var en av United Screens tidiga profiler och har mer än 100.000 följare på både Youtube och Instagram. 

Läs mer