Breakit - Let’s deal kliver in i Finland - efter att Groupon flytt från landet
Fredrik Dobber, vd på Let's Deal

Let’s deal kliver in i Finland - efter att Groupon flytt från landet

Publicerad 11 feb 2016, kl 13:59

User image
Jonas de Lange @jonas_delange · Visa profil

Rabattbolaget expanderar verksamheten till land nummer tre efter Sverige och Norge.


Tidigare i år rapporterade vi om Groupons kollaps i Norden, som kulminerade i att den amerikanska jätten lade ned hela sin nordiska verksamhet.

I takt med att Groupon har blivit mindre har Let’s deals omsättning ökat. Nu är bolaget i princip ensam på den nordisk marknaden och lanserar nu sin tjänst i Finland.

"Det blir väldigt spännande att komma igång i Finland där vi vet att det finns många deal-hungriga konsumenter", säger Fredrik Dobber, VD på Let’s deal.

Tjänsten går ut på att erbjuda lokala och särskilt riktade rabatter till medlemmarna som registrerat sig på bolagets sajt.

“Let’s deal har under fem år utvecklats till en fantastiskt effektiv verksamhet. Under 2015 förbereddes bolaget för fortsatt expansion, och Finland är ett naturligt nästa steg”, säger Peter Grytterhielm, styrelseordförande Let’s deal.

Bolaget som grundades av Göteborgaren Alexander Hars ägs numera av Schibsted. Let’s Deal omsatte närmare 130 miljoner kronor i Sverige under 2014 och rörelseresultatet slutade på 39 miljoner kronor.

Antonioz - @Antonioz
2016-02-11 13:58:22
Bolaget grundades även av Lars Karlsson :)